فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله تشریک مساعی و نوآوری بهترین راه مقابله با آلاینده های ناشی از سوخت هواپیما هاست

اختصاصی از فی توو مقاله تشریک مساعی و نوآوری بهترین راه مقابله با آلاینده های ناشی از سوخت هواپیما هاست دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله تشریک مساعی و نوآوری بهترین راه مقابله با آلاینده های ناشی از سوخت هواپیما هاست


مقاله تشریک مساعی و نوآوری بهترین راه مقابله با آلاینده های ناشی از سوخت هواپیما هاست

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 

تعداد صفحه:2

فهرست و توضیحات:

مقدمه

تجزیه و تحلیل

تشریک مساعی و نوآوری بهترین راه مقابله با آلاینده های ناشی از سوخت هواپیما هاست

آغاز متن

نوشته ی آندری زوانیکی - نویسنده ی کادر یو اس اینفو

واشینگتن – مقامات و کارشناسان آمریکایی می گویند، مقابله با آلاینده های ناشی از سوخت هواپیما ها مستلزم همکاری کشور ها در سطح جهانی و جستجوی راه حل های مبتکرانه است، و نه تحمیل طرح های آنها برشرکت های هوایی سایر کشور ها.

برخی از کشور ها و شرکت های هوایی بین المللی دریافته اند که برای رویارویی با مسئله، هر چند جزئی اما فزاینده انتشار گاز های گلخانه ای توسط هواپیما ها اقدامات بیشتری تری باید صورت بگیرد، و گام هایی نیز در این راه برداشته اند. شرکت های هوایی مسئول انتشار فقط 3 درصد از گاز هایی هستند که در گرم شدن زمین تأثیر دارند. در مقابل، تولید نیرو و بخش ترابری، روی هم رفته 33 درصداز این گاز ها را تولید و 21 درصد از این گونه آلاینده ها را ایجاد می کند.

در فاصله بین سال های 2000 و 2006، که ترافیک هوایی در حال افزایش بود، ایالات متحد عملا ً به کاهش مصرف سوخت جت پرداخت، و از طر یق بهبود وضعیت ترافیک هوایی، ایجاد تغییرات در بهره برداری، و ابتکارات فن آوری، انتشار گاز های گلخانه ای را به میزان میلیون ها تن کاهش داد. در ماه ژوئن، سازمان هواپیمایی فدرال (
FAA)، که مسئولیت تنظیم هوانوردی غیر نظامی آمریکا را به عهده دارد، در جهت ایجاد سوخت جایگزین برای هواپیما ها که آلاینده های کمتری تولید می کند، دست به ابتکار عمل عمده ای زد.

با این حال، اتحادیه اروپا رویکردی متفاوت داشته است. در سال 2006، این اتحادیه پیشنهادی را مطرح کرد که هواپیما های مسافری را نیز مشمول طرح گسترده تر خود درزمینه انتشار آلاینده های اکسید دو کربن در محدوده بازرگانی می کرد. اتحادیه اروپا، به طوریک جانبه، شرکت های هوایی خارجی را که به مقصد شهرهای اروپایی سفر می کردند نیز وارد این طرح ساخت و با این کار، به گفته مقامات آمریکایی، روند همکاری های بین المللی در مورد این مسئله را کند کرد.
سازمان بین المللی هوانوردی غیر نظامی (
ICAO) ، یک ارگان وابسته به سازمان ملل برای بهبود ضوابط هوانوردی و اتخاذ بهترین روش های کاری، طرح یاد شده در مورد انتشار آلاینده ها توسط هواپیماهای مسافربری ، را فقط به شرط موافقت کشور های متأثر از آن ،مورد حمایت قرار داده است. اتحادیه ی اروپا در صدد جلب این این توافق نبود و با مخالفت جهانی از سوی کشور های غیر اروپایی، از جمله ایالات متحد، که با آغاز سال 2012 مشمول اجرای این مقررات خواهند بود، روبرو گردید.
مری پیترز ، وزیر راه و ترابری، در ماه مه خطاب به قانونگذاران گفت، " ما قصد داریم در این مورد مخالفت صریح خود را به اتحادیه ی اروپا اعلام کنیم."
در ماه ژوئن،
FAA و کمیسیون اروپا، در جهت کاهش انتشار آلاینده های ناشی از سوخت هواپیما ها، به ایجاد یک مشارکت دولتی-خصوصی برای توسعه و به اجرا درآوردن فناوری و اقدامات مناسب دست زدند. در مورد این گونه تمهیدات، توافق بین المللی وسیعی وجود دارد.


دانلود با لینک مستقیم


مقاله تشریک مساعی و نوآوری بهترین راه مقابله با آلاینده های ناشی از سوخت هواپیما هاست
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.