فرمت فایل:word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات :87
فهرست مطالب :
آشنایی کلی با شرکت کشت و صنعت کارون
مقدمه
کشت و صنعت نیشکر کارون شوشتر
مزارع نیشکر
فعالیت های کشت و صنعت کارون :
عملیات تسطیح اراضی
کاشت
داشت
برداشت
صنایع جانبی
فرایند تولید شکر
آسیاب
واحد خام
مراحل تولید شکر از نیشکر :
برداشت و انبار کردن نیشکر
عصاره گیری از نیشکر
استفاده از فرایند انتشار برای عصاره گیری از نیشکر (Diffusion process)
توزین شربت خام
ته نشین سازی ناخالصیها و زلال سازی شربت نیشکر
تغلیظ شربت
طباخی برای تولید شکر خام
آفیناسیون شکر خام
حل کردن شکر خام(Melting)
تصفیه شربت شکر خام
1-تصفیه با استفاده از ترکیبات فسفات دار و شیر آهک
2 -تصفیه شکر خام با شیر آهک و گاز کربنیک
طباخی برای تولید شکر سفید
مراحل تولید شکر در کارخانه
توزیع شربت خام " مخلوط ":
فیلتراسیون گل کلاریفایر:
ب) مواد نامحلول
ج) سختی دانه
د)اندازه و نظم دانه
و) میزان رطوبت و فاکتورهای ایمنی
ارزیابی بخش های مرتبط با مدیریت صنعتی
ایمنی :
الف- تعریف حادثه
دلایل ایجاد حوادث :
- انواع روش طبقه بندی حوادث :
توضیحات
شرکت کشت و صنعت نیشکر کارون بزرگترین واحد کشاورزی-صنعتی در سطح جهانی است که در جهت گسترش صنایع قند و به زیر کشت در آوردن بخش دیگری از زمینهای خوزستان احداث گردید.
اولین قلمه نیشکر در تاریخ یکشنبه 20 مهرماه 1354 پس ازاینکه 200 روز از فعالیتهای تسطیح و عملیات خاکی سپری میگشت در خزانه کارون کشت گردید.
محل انتخاب شده برای طرح عظیم کشت وصنعت کارون اراضی آبخور رودخانه های کارون و در واقع در محدوده ی دیمچه که در دوازده کیلومتری شوشتر و پنجاه کیلومتری دزفول است.
آب مورد نیاز مزارع از شبکه های آبیاری گتوند (کارون) ودز تامین میگردد. هدف اصلی این طرح احداث مزارع نیشکر به وسعت 25000 هکتار و تولید حدود 200000 تن نیشکر ودر نهایت علاوه بر تامین تقریبی یک چهارم شکر مورد نیازمملکت (25000 تن شکر سفید ) در تولید محصولاتی مانند غذای دام- نئوپان - الکل سرکه - کاغذ - فورفورال نقش اساسی داشته باشد .
پایان نامه آشنایی کلی با شرکت کشت وصنعت کارون