فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله IMSچیست

اختصاصی از فی توو دانلود مقاله IMSچیست دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

 

 

« شرکت حمل و نقل توکا در سال 1388 موفق به پیاده سازی سیستم مدیریت کیفیت و محیط زیست بصورت یکپارچه مطابق استاندارد ISO9001:2008 وISO14001:2004 و سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی مطابق استاندارد OHSAS18001:2007 و دریافت گواهی نامهIMS از شرکت TUV InterCert آلمان گردید.»
با توجه به یکپارچگی سیستم های مدیریتی در این شرکت گواهینامه بین المللی سیستم مدیریت یکپارچه IMS از سوی شرکت TUV InterCert از کشور آلمان به شرکت حمل و نقل توکا اعطاء شد. دریافت این گواهینامه ها حاصل تلاش مدیران و کارکنان این شرکت در راستاى برآورده سازى الزامات مشترى، ارایه محصولات منطبق با نیاز هاى مشتریان، جلوگیرى از آلودگى محیط زیست و ایمن سازى محل کار براى کارکنان بوده و سبب افزایش سطح رضایت مندى ذینفعان مى شود.این گواهینامه ها که بر مبنای استانداردهای
OHSAS18001:2007 ، ISO9001:2008 ،ISO14001:2004 صادر شده است جهت استقرار حفظ و ارتقای سیستم ها ی مدیریت کیفیت ، محیط زیست و ایمنی و بهداشت شغلی می باشد.
در صدور گواهینامه سیستم مدیریت یکپارچه (IMS) قسمت های امور اداری، بازرگانی و انبار، تعمیرگاه دیزلی، اعلام بار و راهبری و حمل بار، توسط شرکت توف اینترسرت آلمان (TUV InterCert) ممیزی وکلیه واحدهای تابعه و ادارات ستادی موفق به اخذ گواهینامه های سیستم مدیریت یکپارچه (IMS) شدند.
شرکت حمل و نقل توکا توانست با توسعه دامنه سیستم هاى خود گواهینامه تطابق با استانداردهاى بین المللى را اخذ نماید. این گواهینامه ها که بر مبناى استانداردهاى ۹۰۰۱:۲۰۰8 ISO، ۱۴۰۰۱:۲۰۰۴ ISO و ۱۸۰۰۱:۲۰۰۷ OHSAS صادر مى شود، به شرکت هایى اعطا مى شود که توانسته اند در راستاى استقرار، حفظ و ارتقاى سیستم هاى مدیریت کیفیت، محیط زیست و ایمنى و بهداشت شغلى گام هاى مثبتى بردارند، ضمن اینکه هر سال ممیزى مراقبتى براى اطمینان از صحت عملکرد سیستم ها و انطباق با استانداردهاى مذکور برگزار مى شود. استقرار سیستم هاى مدیریتى فوق که هم اکنون در بسیارى از مراکز تولیدى و غیرتولیدى مهم جهان به عنوان یک الگوى اثربخش براى کارکرد و مدیریت فعالیت ها به شمار مى رود، مورد نظر مدیریت شرکت توکا قرار دارد.
این گواهینامه ها که اعتبار آن سه ساله مى باشد، بر مبناى استاندارد هاى ایزو ۹۰۰۱، ایزو ۱۴۰۰۱ و ۱۸۰۰۱OHSAS به شرکت هایى اعطا مى شود که توانسته اند در راستاى حفظ و ارتقاى سیستم هاى مدیریت کیفیت، محیط زیست و ایمنى و بهداشت شغلى گام هاى مثبتى برداند، ضمن اینکه هر سال ممیزى مراقبتى براى اطمینان از صحت عملکرد سیستم ها و انتطباق با استانداردهاى مذکور برگزار مى شود. استقرار سیستم هاى مدیریتى فوق که هم اکنون در بسیارى از مراکز تولیدى و غیر تولیدى مهم جهان به عنوان یک الگوى اثر بخش براى کارکرد و مدیریت فعالیت ها به شمار مى رود، همواره مورد نظر مدیریت شرکت توکا قرار داشته است.
وجود اطمینان خاطر در موضوعات مختلف و به هنگام بهره گیری از محصولات و خدمات یکی از خواسته ها و انتظارت ذاتی انسان است. در طی دوره های مختلف پدیدآوری و تکامل محصولات و خدمات متفاوت، سازمان هایی با رسالت بوجود آوردن اطمینان در زمینه های گوناگون تاسیس گردیده و به فعالیت پرداخته اند. با رشد صنعت و پیشرفتهای گسترده در صنوف متفاوت، صدور گواهینامه ها و یا تاییدیه های تخصصی باعث ایجاد اطمینان برای مشتریان و ذی نفعان محصولات و خدمات متفاوت گردیده است.
صدور گواهینامه های ارزیابی انطباق برای محصولات صنعتی به نیمه قرن 19 میلادی باز می گردد که به تدریج در سطح تجارت بین المللی جایگاه خود را تثبیت نموده است. پس از صدور گواهینامه انطباق برای محصولات، رفته رفته مبحث صدور گواهینامه برای فرآیند و سیستم نیز مورد توجه قرار گرفت.
با پدید آمدن الزامات متفاوت صنفی، تجاری و بین المللی، استانداردهای گوناگون برای عملکردها و معیارهای فرآیندها و همچنین ساماندهی سیستم های مدیریت با رویکردهای متفاوت تدوین شدند. این امر باعث گسترش فرهنگ ارزیابی ممیزی فرآیندها و سیستم ها و صدور گواهینامه برای آنها گردید.
سازمان های صادر کننده گواهینامه، سازمان های مستقل حقوقی هستند که در نقاط مختلف دنیا تاسیس گردیده اند و بر حسب گسترش های اقتصادی/ تجاری مناطق عملیاتی متفاوتی را تعریف نموده و با بوجود آوردن شعبات و سازمان های وابسته، به صورت بین المللی فعالیت می نمایند.

 

خط مشی سیستم مدیریت یکپارچه IMS
شرکت جهاد نصر یزد که در زمینه مدیریت و ارائه خدمات پیمانکاری، در رشته های حمل و نقل، آب و کاوشهای زمینی، ساختمان، تاسیسات و تجهیزات فعالیت دارد، خط مشی خود را در راستای استقرار سیستم مدیریت یکپارچه (IMS ) به شرح ذیل اعلام می دارد.
1- افزایش رضایت مشتریان ( کارفرمایان) از طریق اجرای پروژه ها با کیفیت و قیمت مناسب و تحویل به موقع.
2- بکارگیری نیروی انسانی کارآمد و متخصص بعنوان سرمایه های اصلی شرکت.
3- استفاده از ماشین آلات و تجهیزات مناسب و مواد و مصالح مرغوب جهت اجرای پروژه ها.
4- پایبندی به رعایت الزامات قانونی و تلاش در جهت پیاده سازی استاندارد های جهانی.
5- تلاش در جهت کاهش پیامدهای زیست محیطی ناشی از اجرای پروژه ها.
6- ترویج فرهنگ‌ایمنی وبهداشت در مجموعه‌شرکت از طریق آموزش و افزایش انگیزش کارکنان.
7- تلاش در جهت افزایش ایمنی و بهداشت محیط کار و ماشین‌آلات از طریق کنترل فعالیتهای خطرناک و نظارت بر عملکرد پیمانکاران شرکت در راستای کاهش حوادث.

 

شرکت جهاد نصر یزد استقرار سیستم مدیریت یکپارچه (IMS ) را بعنوان نشانه احترام این سازمان به نوع بشر برگزیده و در این راستا استانداردهای سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001:2000 ، سیستم مدیریت زیست محیطی ISO 14001:2004 و استاندارد سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی OHSAS 18001:1999 را بعنوان الگوهای طراحی سیستم مدیریت یکپارچه با حفظ رویکرد برنامه ریزی راهبردی انتخاب نموده است.

 

مدیریت شرکت بهبود مستمر در تمامی زمینه ها را سر لوحه امور خود قرار داده و در این راستا ازکلیه پرسنل انتظار دارد خود را در بهبود کیفیت اجرای پروژه ها و سایر خدمات ارائه شده سهیم دانسته و بدین منظور مدیر حوزه مدیریت بعنوان نماینده مدیریت، مسئول نظارت و حصول اطمینان از عملکرد صحیح سیستم مدیریت یکپارچه (IMS ) می باشد.

 

زیرسیستم چند رسانه ای مبتنی بر ( IMS ) IP و مقایسه آن با سیستمهای مختلف
IP Multimedia subsystem

 


خلاصه :
زیرسیستم چند رسانه ای مبتنی بر پروتکل اینترنت یا (IMS ) استاندارد جدیدی در ارتباطات است که توسط پروژه شراکت نسل سوم یا (3GPP ) تعریف میشود . IMS به صورت یک دید ترکیبی از دو فن آوری از موفق ترین فن آوری های ارتباطات یعنی شبکه های سلولی و اینترنت میباشد . در یکپارچه سازی سرویسهای تعریف شده در IMS کاربران توسط ابزار سلولی خود قادر به دسترسی به سرویسهای داخل اینترنت به آسانی ، به طور مؤثر ، قابل اعتماد و با قیمت منطقی میباشند . تمامی ارتباطات شبکه براساس پروتکل اینترنت (IP ) میباشد . پیشبرد IMS ما رابه شبکه نسل آتی (NGN ) راهنمائی میکند . این مقاله به بررسی و توضیح ایده و مفهوم فن آوری IMS ، ساختار و پروتکل آن ، اتصــالات ، مفهوم NGN و مثالی از سرویس ارائه شده توسط سیستمهای چندرسانه ای پیام گذاری آورده میشود . (MMS )

 

اینتـــرنت راه ارتباطـــات را تغییر داد . استفاده از پست الکترونیکی (e – mail ) ، تور جهان گستر (WWW ) ، پیام بلادرنگ (IM ) بطور نمایشی همراه با افزایش مشترکین افزایش یافته است . نیازهای اینترنت تلفنی ، به تقاضای عظیمی تبدیل شده است و تمامی اپراتورها مجبور به پذیرفتن وضعیت شده اند . با تلفن سلولی ، وسیله ای کوچک (موبایل) ، شخص میتواند به هرجا و هروقت زنگ بزند و همه به او زنگ بزنند . حال موبایل فقط برای تماس تلفنی مورد استفاده قرار نمیگیرد ، بلکه عمل انتقال پیام با استفاده از سرویس پیام کوتاه (SMS ) و اکنــــون ، سرویس پیام دهی چند رسانـــه ای (MMS ) به خدمات آن اضافه شده‌اند .
3GPP استانداردی برای مفهوم مخابرات آینده که به هدف یکپارچه سازی دو فن آوری ، سیستم جهانی برای ارتباط سیار (GSM ) شبکه سلولی و اینترنت میباشد . روش IMS یکپارچگی این سرویسها به یک روش واحد ، براساس پروتکل اینترنت ، در شبکه های با ساختار دستیابی باز ، استقلال فن آوری دستیابی اساسی ، در میان ابزارهای مختلف ، بصورت همزمان میباشد . این رؤیای شبکه های 3G است که نرم افزارهای همزمان چند رسانه ای را بصورت بی سیم فراتر از هر مرزی تأمین میکند . در آینده شخص میتواند با موبایل 3G با دوست خود مکالمه کند و همزمان دوست او از کامپیوتر خود در یک کافه به یک LAN بی سیم (WLAN ) متصل است و در حین مکالمه e – mail خود را میگشاید یا به صفحات وب نیز سرمیزند .
آنها میتوانند مکالمه دو نفره خود را به یک کنفرانس چند رسانه ای توسط زدن دکمه صحبت کردن که شامل اشخاص دیگر است ، تبدیل کنند . این بخشی از آینده ارتباطات است که توسط IMS قابل تحقق میباشد .
سه دلیل عمده وجود دارد که چرا ما نیاز به برقراری IMS داریم . اولین آنها ، این است که IMS میتواند تمامی انواع مستقل ارتباطات را از هر نوع رسانه ای گرد هم جمع سازد . در آینده مردم میتوانند از هر وسیله ای برای اتصال به وسیله دیگر استفاده کنند . دلیل دوم کیفیت سرویس (QOS ) میباشد . IMS تعیین میکند که چه نوع سرویس استفاده شده است و پهنای باند مناسب آن بسته به سرویس موردنظر تأمین میگردد . دلیل سوم مفهوم شارژینگ میباشد . با IMS تأمین کننده میتواند روش شارژینگ متفاوت براساس سرویس بسازد .
در آینده ، IMS نه تنها به سوی یکپارچه سازی سرویسها ، بلکه به سمت یکپارچه سازی تمامی شبکه های ارتباطی به یک شبکه جهانی میرود . مؤسسه استانداردسازی مخابراتی اروپا (ETSI) یک گروه اصلی به منظور پیشبرد استانداردهای شبکه نسل آتی (NGN ) دارد . گروه ETSI – TISPAN بدنه ای است که هدف آن پیشبرد یک شبکه ارتباطی جهانی مشتمل بر تعداد زیادی زیرسیستم با IMS به عنوان شبکه مرکزی میباشد . هر زیرسیستم میتواند با دیگری توسط آدرس IP آن ارتباط برقرار کند . ETSI – TISPAN NGN اطمینان میدهد که استفـاده کنندگان هر وقت و هرجا میتوانند متصل شوند ، علاوه بر آن موبیلیتی (قابل تحرک بودن) و تغییر مکان زندگی برای کاربران و وسیله هایشان را تأمین میکند و زیرسیستم های جدید مستقیماً میتوانند به آنها متصل شوند . بمنظور ترسیم برخی از سرویسها در IMS و ETSI – TISPAN NGN ، میتوان از MMS به عنوان سرویس آینده ارتباطات استفاده کرد نه برخلاف SMS ، با MMS کاربر میتواند متن همراه با صوت ، عکس و ویدئــو را ارسال کند . MMS بر روی شبکه های IP به مانند شبکه های سوئیچینگ مداری کار میکند . با مفهوم TISPAN NGN در آینده MMS میتواند از ترمینال PSTN بدون توجه به نوع وسیله مورد استفاده ، برای رسیدن به مقصد خود استفاده کند . با این قابلیت انعطاف و کارائی ، MMS یک راهگشای جدید در ارتباطات میباشد .

 


بخش I معرفی زیرسیستمهای چند رسانه ای مبتنی بر ( IMS ) IP
I . 1 – عناصر ، پروتکل ها و ساختار IMS
3GPP ساختار استاندارد IMS را عنوان کرد . حال بروی نسخه 6 استانداردسازی آن کار میکنند .
بزودی تا پایان سال 2005 نسخه شماره 7 مستقر خواهد شد . شکل زیر عناصر اساسی و ساختار IMS نشان میدهد .






شکل 1 – عناصر اصلی و ساختار IMS

 

جهت درک مکانیزم اساسی شکل بالا پروتکل های مستقر در IMS بحث میشوند . پنج پروتکل در اینجا وجود دارد :
1-پروتکل ترتیب دهی نشست (SIP ) ، در قسمت کنترل قرار گرفته است . این پروتکل از استقـرار نشست چند رسانه ای استفاده میکند که شامل ایجاد و قرار دادن وظایف بر روی شبکه های IP میباشد . SIP براساس طراحی SMTP و HTTP ساخته شده است . بعداً ما خواهیم دریافت که تقریباً تمامی نرم افزارها در IMS براساس این دو پروتکل بنا شده اند . برقراری اتصال با استفاده از پروتکل SIP در دیاگرام سیگنالینگ که در شکل 2 آمده است ، دیده میشود . SIP قابلیت انعطاف به سرویسهای مراکز در رسانه های مختلف و امکان گردهم آوردن سرویسهای گوناگون در ارتباطات چند رسانه ای چون پیامدهی بلادرنگ ، ارسال جریان ویدئوئی ، چت کردن صوتی و غیره را دارد .
2-Diameter (قطر) در قسمت کنترل و مدیریت قرار گرفته است . این پروتکل جهت تصدیق صحت و صدور اجازه در تعدادی از واسط ها میباشد .
3-پروتکـــل انتقال همزمان (RTP ) و پروتکل کنترل RTP به نام (RTCP ) در قسمت دیتا قرار گرفته و جهت انتقال همزمان رسانه هایی مانند ویدئو کنفرانس استفاده میگردد .
4-ســـرویسهای با سیاست باز مشترک (COPS ) جهت انتقال سیاست های بین نقطه تصمیم گیری سیاست (PDP ) و نقطه اعمال سیاست (PEP ) استفاده میگردد .
5-H . 428 توسط گروههای سیگنالینگ جهت کنترل گره ها در بخش رسانه استفاده میگردد ، به طور مثال جهت کنترل وظایف
y رسانه (MGCF )





شکل 2 – دیاگرام سیگنالینگ SIP

در ایـــن پروتکل ها ، عناصر IMS با یکدیگر ارتباط برقرار میکنند و سازوکاری را جهت ترتیب دهی نشست براساس SIP برقرار میکنند . بعضی از عناصر IMS عبارتند از :
1-عمل کنترل مکالمه یا نشست (CSCF ) . CSCF گروه اصلی در سیستمهای IMS میباشد . زیرا تمامی فرآیند سیگنالینگ در CSCF اتفاق می افتد . CSCF از 3 قسمت تشکیل گردیده است که هر بخش وظایف مخصوص به خود را داراست .
 ترمینال IMS و شبکه IMS کار این بخش مانند سرور پروکسی SIP در باند یا خارج باند است . در P – CSCF تمامی درخواستهای SIP به سوی آدرسهای موردنظر خودش هدایت میشوند . P – CSCF ممکن است شامل عمل تصمیم گیری سیاست (PDF ) باشد . PDF یکی از عناصر IMS است که وظیفه تعیین و مدیریت QOS در تمامی سرویسهای IMS را دارد . بنابراین P - CSCF ممکن است به عنوان یک کنترل کننده QOS رفتار کند و در عین حال اطلاعات شارژینگ را استخراج کند بدلیل اینکه هر دو وظیفه درون PDF قرار دارند . P – CSCF میتواند در شبکه خودی و یا شبکه مقابل قرار گرفته باشد .
 CSCF بازپرسی یا (I – CSCF ) : I – CSCF وظیفه یک سرور پروکسی SIP مرتبط با بخشهای مدیریتی را برعهده دارد . با SLF مرتبط و براساس HSS در پروتکل Diameter به جهت بازیابی مکان کاربر ، در جائی که کاربر قرار دارد ، میباشد . بنابراین اطلاعات مسیریابی میتواند جمع آوری گردد .
ICSCF شامل gateway مخفی سازی توپولوژی شبکه داخلی (THIG ) میباشد ، که وظیفه آن کد کردن پیامهای SIP و اطلاعات راجع به دومین و نامهای DNS است . I – CSCF در شبکه خودی قرار دارد ، اما در بعضی موارد خاص میتواند در شبکه مقابل هم قرار بگیرد.
 CSCF نشست یا (S – CSCF ) : S – CSCF یک وظیفه اصلی به عنوان ثبت کاربر دارد . هرکدام از پیامهای SIP که به شبکه IMS وارد و از آن خارج میشود ، توسط S – CSCF بازرسی میگردد و S – CSCF عامل HSS را بسته به مشخصات کاربر چک میکند که از چه سرویسهایی میتواند استفاده کند . بعد از آن ، ارتباط با سرور نرم افزار (AS ) جهت برقراری سرویس براساس پیامهای SIP ، برقرار میگردد . به این دلیل است که S – CSCF به HSS و AS متصل است . S – CSCF همیشه در شبکه خودی قرار دارد .
2-سرور نرم افزار (AS ) : AS یکی از عناصر SIP است که وظیفه آن جایدهی و فعال کردن سرویسها میباشد . AS دارای سه نوع سرور است :
 SIPAS : جهت جایگزینی و فعال کردن سرویسهای چندرسانه ای IP
 دستیابـــی به سرویس به صورت باز – سرور توانائـی سرویس (OSA – SCS ) OSA – SCS واسطی جهت سرور برنامه های OSA میباشد .
 وظیفه سوئیچ کردن سرویس چندرسانه ای (IM – SSF ) : توسط IMS جهت استفاده مجدد تمام سرویسهایی که قبلاً بوجود آمده در شبکه GSM میباشد .
3-سرور مشترکین خانه ای (HSS ) : HSS بخش مرکزی اطلاعات مربوط به مشترک میباشد . شامل مکان کاربر ، اطلاعات کاربر ، قسمت امنیت ، و S – CSCF میباشد که برای کاربر ایجاد گردیده است .
4-وظیفه مکان مشترک (SLF ) : SLF جهت تطبیق نقشه کاربر به HSS بکار میرود .
5-وظیفه منبع رسانه (MRF ) : MRF منبعی از رسانه را جهت شبکه خانه ای تأمین میکند و در همان زمان یک کـــــد انتقالی بین کد کننده ها و دیکدکننده های مختلف دیگر نرم‌افزاری رد و بدل میکند .
6-وظیفه کنترلGateway مربوط به تغییر مسیر (BGCF ) :
BGCF برای وظایف مسیردهی براساس شماره PSTN در یک ارتباط از مدار قدیمی CSPSTN به شبکه IMS استفاده میگردد . این بخش یک Gateway از نوع PSTN / CS در همان شبکه و نیز شبکه مناسبی بین دومین های CS انتخاب میکند .
7-گیت وی PSTN / CS : شبکه IMS دارای Gateway های متعددی به دومین CS جهت قادر ساختن آن به برقراری ارتباط یا دریافت مکالمه از شبکه تلفن شهری (PSTN ) یا ISDN میباشد . این گیت وی ها عبارتند از :
 GW مربوط به سیگنالینگ ، که واسطی در طرح سیگنالینگ از شبکه IMS به دومین CS است .
 GW کنترل وظایف (MGCF ) نقطه مرکزی گیت وی PSTN / CS است .
 گیت وی رسانه (MGW ) : واسط بخش رسانه از شبکه IMS به شبکه PSTN / CS است و در مورد ترمینال IMS کد کننده و دی کد کننده شبکه PSTN / CS را حمایت نمیکند . MGW این کار را انجام میدهد .
I . 2 – برقراری نشست و ثبت کردن در IMS
به منظور درک مفهوم برقرارسازی نشست در IMS اول مفهوم شبکه خودی و شبکه میزبان توضیح داده میشود . برگرفته از شبکه GSM ، شبکه IMS از همان مفهوم برای شبکه خود استفاده میکند . شبکه خودی (Home ) به معنای این است که کاربر در پوشش شبکه خود میباشد . بنابراین از زیرساخت آن اپراتور بهره میبرد . در حالت دیگر ، گاهی یک کاربر بایستی به کشور یا منطقه دیگری مسافرت کند که در آنجا زیرساخت اپراتور خودش وجود ندارد . در این مورد کاربر بایستی از زیرساخت اپراتور دیگر استفاده کند . این مورد ، به نام سناریوی رومینگ شناخته میشود و کاربر در شبکه میزبان (Visited ) قرار دارد .
تمام عناصر IMS به جز P – CSCF در شبکه خودی قرار دارند . برقراری نشست در IMS براساس

شکل 3 صورت میپذیرد .





شکل 3 – مفهوم برقراری نشست در IMS
شکل 4 چگونگی جریان دیتا در شبکه IMS را بیان میکند . در اولین مرحله (نقطه 1) سیگنال به عنوان اولین اتصال در شبکه IMS به سوی P – CSCF جریان پیدا میکند .
پیام SIP به سمت I – CSCF میگذرد به صورتیکه مکان کاربر (نقطه 2) توسط SLF و HSS مشخص گردد ، همچنین در این مرحله نوع سرویس درخواستی کاربر تشخیص داده میشود . سپس I – CSCF یک S – CSCF مناسب وابسته به اطلاعات دریافتی قبل (نقطه 3) را انتخاب میکنـــد . S – CSCF مشخصات کاربر را از HSS دریافت و ثبت میکند و تصمیم میگیرد که یک کاربر از سرویس درخواستی خود میتواند استفاده کند یا خیر (نقطه 4) . در نقطه 5 ، S – CSCF از دریافت کننده دعوت میکند که به نشست ملحق گردد . نقطه 6 عبور جریان دیتا همزمان با برقراری ارتباط را به ما نشان میدهد . دیتا به چند پکت تقسیم میگردد . دیتا با استفاده از TCP یا UDP منتقل میگردد . TCP برای انتقال دیتا بصورت بسیار مطمئن استفاده میگردد بخاطراینکه TCP به هر پکت
دیتا یک Index میدهد قابلیت اطمینان آن بیشتر است . TCP کاربر را از رسیدن دیتا به مقصد صحیح مطمئن میسازد .






شکل 4 – جریان عبور دیتا و سیگنال در IMS

دیاگرام سیگنالینگ از ثبت نشست بالا میتواند به شکل زیر استخراج گردد :


شکل 5 – دیاگرام سیگنالینگ در نشست IMS

I . 3 – رومینگ در IMS
وقتی که یک کاربر IMS در رومینگ قرار دارد ، میتواند یک مکالمه را با ارسال پیام Invite از طریق SIP برقرار کند که این مکالمه از ترمینال IMS به سمت P – CSCF شبکه میزبان انجام میپذیرد . توسط P – CSCF پیام دعوت SIP به سوی I – CSCF شبکه خودی هدایت میگردد و دوباره به کلاس مربوطه S – CSCF در شبکه خودی تماس گیرنده هدایت میگردد . S – CSCF ترمینال مقصد را با آدرس IP وابسته که در HSS پیدا کرده جابجا میکند و ترمینال سمت مقصد مکالمه را دریافت میکند .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

اگرام سیگنالینگ کامل برای این مورد در شکل پائین نشان داده شده است :



 

 

فرمت این مقاله به صورت Word و با قابلیت ویرایش میباشد

تعداد صفحات این مقاله 41   صفحه

پس از پرداخت ، میتوانید مقاله را به صورت انلاین دانلود کنید


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله IMSچیست
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.