فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

لاغرها بخوانند: چطوری چاق بشم؟

اختصاصی از فی توو لاغرها بخوانند: چطوری چاق بشم؟ دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لاغرها بخوانند: چطوری چاق بشم؟


لاغرها بخوانند: چطوری چاق بشم؟

لاغرها بخوانند:

چطوری چاق بشم؟

 

چاقی و لاغری دو مقوله هستند که هر کدام می تواننند مشکلاتی را برای افراد ایجاد نمایندکه از جمله آنها می توان به:

عدم اعتماد به نفس کافی.

کمرویی و خجالتی.

عدم حضور در جمع عزیزان.

عدم استفاده از لباسهای مورد علاقه.

و.......

اشاره نمود که در این جا به ذکر نکاتی توجه شده که رفع موانع می توان به وزن دلخواه رسید و از زندگی لذت برد و در نهایت به ترفندهایی برای چاق شدن افراد لاغر اشاره شده که می توان در کمترین زمان به بهترین نتیجه دست یافت.

 

ترس از غذا خوردن:

 

غذا یکی از عوامل اصلی سلامتی فیزیکی، روانی و اجتماعی ما است. ما به غذا برای تامین نیاز خود به مواد مغذی نیاز داریم تا بتوانیم بدنی سالم داشته باشیم. روزهای سرد برای اینکه آرامش پیدا کنیم سوپ گرم می خوریم و وقتی حالمان گرفته است با بستنی خود را شاد می کنیم. غذاها همچنین به ما کمک می کنند بتوانیم با اجتماع مرتبط شویم. گاهی لحظات رمانتیکی را با آن تجربه می کنیم، گاهی باعث می شود همراه دوستان یا خانواده خوش بگذرانیم، اما اگر از غذا خوردن ترس داشته باشیم چه؟

فوبیا ترس غیر منطقی از بعضی چیزها و موقعیت ها است. معمولا ترس از چیزی خاص است، مانند ترس از پرواز یا ترس از سگ ها اما مردم ممکن است فوبیا هر چیزی را داشته باشند. فوبیا می تواند عامل تمام نشانه های اضطراب باشد مانند: لرزیدن، احساس ناتوانی در نفس کشیدن و حالت تهوع. بسیاری از افراد از قرار گرفتن در برابر چیزی که نسبت به آن فوبیا دارند اجتناب می کنند، برای مثال، اگر ترس از آسانسور داشته باشید، ممکن است از رفتن به ساختمان هایی که در آنها مجبور به استفاده از آسانسور هستید اجتناب کنید. این نوع از رفتار می تواند در برخی فعالیت ها باعث محدود شدنتان شود، اما فوبیا غذا خوردن می تواند روی سلامت تاثیر بگذارد.

دو نوع کلی ترس از غذا خوردن وجود دارد:

  1. غذا گریزی .
  2. ترس از بلعیدن و خفه شدن.

وقتی دچار غذا گریزی هستید، معمولا برنامه غذایی به شدت محدودی دارید، ممکن است از غذاهایی با شکل، رنگ یا بویی خاص پرهیز کنید. ترس از خفگی می تواند باعث ناتوانی در بلعیدن غذا شود و در موارد بسیار شدید، ممکن است فرد خود را تنها به خوردن مایعات محدود کند و خوردن غذاهای جامد او را به شدت وحشت زده کند.

 

غذا گریزی:

 

 

کودکان کم سن و سال معمولا برنامه غذایی خود را به یک یا دو نوع غذا محدود می کنند، می خواهند در هر وعده فقط یک نوع غذا را بخورند، اما این نوع از غذا گریزی موقت است. برخی از کودکان و افراد بالغ بنا به دلایل متفاوت، ممکن است غذا گریزی را ادامه دهند. این احساس در برخورد با برخی غذاها ممکن است خود را بروز دهد. نشانه های اضطراب ممکن است شامل حالت تهوع، استفراغ و یا حس تنفر نسبت به برخی غذاهای خاص باشد، همچنین در برخی افراد غذا می تواند باعث ایجاد ترس شود.

 

شایع ترین دلایل غذا گریزی:

  1. فرد قبلا وقتی غذایی خاص را خورده دچار احساس خفگی شده است و یا مریضی را تجربه کرده
  2. دیدن فردی دیگر که با خوردن غذایی خاص مریض شده است.
  3. باور دینی یا فرهنگی در مورد غذایی خاص
  4. تجربه ی حادثه ای دردناک در گذشته که همراه با خوردن غذایی خاص بوده است.

بعلاوه، برخی افراد با بافت و شکل بعضی غذاهای خاص به مشکل می خورند. کودکان مبتلا به اوتیسم معمولا با شکل، بو، مزه و رنگ بعضی از غذاها مشکل پیدا می کنند. در این موارد بیشتر حساسیت های حسی عامل غذا گریزی هستند تا خاطرات نا خوشایند. برای بسیاری از افراد غذا گریزی تاثیر چندانی در زندگی شان ندارد. برای مثال، اگر قبلا با خوردن میگو مریض شده اید و دیگر هرگز لب به آن نمی زنید، جایگزین های فراوانی برای پر کردن جای خالی این غذا وجود دارد. غذا گریزی زمانی می تواند آسیب برساند که فرد نتواند به اندازه کافی غذا بخورد و نیازش به مواد مغذی را برطرف کند. یک پزشک و یا درمانگر باید با ایجاد یک سری مراحل حساسیت زدایی به چنین افرادی کمک کند تا مشکل غذا گریزی شان را حل کنند.

 

ناتوانی در بلعیدن:

برای بعضی ترس از عق زدن یا خفگی باعث ایجاد فوبیا غذاییمی شود. به خاطر حس خطر عق زدن این افراد کاملا ناتوان می شوند، حتی تا جایی که دیگر غذاهای جامد استفاده نمی کنند. Globus Hystericus حالتی است که فرد حس می کند یک لامپ در گلویش است ( مثل بغض در گلو ) و حتی می تواند ترس از خفگی را ایجاد کند.

پزشکان و درمانگران می توانند با برنامه های حساسیت زدایی روی چنین افرادی کار کنند. برای مثال غذاها به مرور به فرد داده می شود، ابتدا غذاهایی که بلعیدنشان برای او ساده است، و سپس کم کم جامد بودن غذاها تقویت می شود تا زمانی که فرد به خوردنشان عادت کند. روند پیشرفت چنین برنامه هایی ممکن است هفته ها یا ماه ها طول بکشد. در طول این مدت پزشک یا درمانگر روی فرد کار می کند تا بتواند بر اضطرابش پیروز شود و از غذا خوردن لذت ببرد.

 

 

علل چاق نشدن افراد لاغر :

 

احتمالاً شما افرادی را می شناسید که با توجه به تغذیه پر کالری و عدم فعالیت ورزشی باز هم لاغر هستند. یعنی هر مقدار که غذا بخورند وزن‌شان افزایش پیدا نمی‌کند! پس این افراد لاغر چگونه چاق شوند؟ آیا چاق نشدن آن‌ها علت خاصی دارد؟ با مجله علم ورزش همراه شوید، تا در این خصوص تحقیقات انجام شده را بررسی کنیم.

بسیاری از مطالعات در زمینه افزایش وزن و چگونه چاق شدن بر روی آزمودنی هایی انجام شده اند که دارای افزایش وزن هستند. از یک زاویه متفاوت به چاقی نگاه کنید. یک تحقیق طولی با عنوان چرا افراد لاغر چاق نمی‌شوند انجام شد. در این تحقیق افرادی را انتخاب کردند که طبیعتاً لاغر بودند و آن‌ها را با کالری دریافتی بالا تغذیه کردند. آزمودنی‌ها برنامه و حجم غذایی مصرفی در طول تحقیق را قبلاً در طول زندگی تجربه نکرده بودند اما وزن آن‌ها برای سالیان متمادی ثابت و بدون تغییر ماند.

به آزمودنی‌ها گفته شد دو برابر برنامه غذایی سابق خود کالری دریافت کنند و به مدت چهار هفته هیچ گونه ورزشی انجام ندهند. کالری دریافتی هدف برای مردان ۵۰۰۰ کالری و برای بانوان کمی کمتر بود. هدف از انجام تحقیق یافتن این نکته بود: آیا با رژیم غذایی پر کالری افراد لاغر شروع به افزایش وزن می کنند یا خیر؟ منوی غذا نیز شامل غذاهای پرکالری فراوری و غذاهایی که باعث چاقی می‌شوند بود.

روش تحقیق، تغذیه بیش از حد نرمال آزمودنی‌ها و بررسی تغییرات هورمونی که باعث چاقی افراد می شوند، بود. آزمودنی‌ها باید ۲۵ درصد وزن بدن شان افزایش وزن پیدا می‌کردند. با گذشت روز‌های تحقیق مشخص شد برخی افراد بدون توجه به مقدار کالری اضافی مصرفی در طول روز وزن آن‌ها ثابت می ماند.

نتایج کسب شده از این تحقیق و تحقیات مشابه تأیید می‌کند افزایش وزن برای برخی افراد خیلی سخت و طاقت فرسا است. این نتایج دلایل ثابت ماندن وزن افراد را توضیح داده است.http://mashadim5.rozblog.com


دانلود با لینک مستقیم


لاغرها بخوانند: چطوری چاق بشم؟
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.