نوع فایل:ورد قابل ویرایش
تعداد صفحه:32
قیمت:3 هزار تومان
دانلود و خرید ه صورت آنلاین
عنوان تجربیات مدون:
بیان تجربیات کلی همراه با بیان چالش ها، مشکلات، راهکارها و پیشنهادات
سال تهیه: سال تحصیلی 94-1393
فهرست مطالب
مقدمه 3
فصل اول: بیان چالش ها و مشکلات
چالشی به نام پرخاشگری دانش آموزان 6
چالش افت تحصیلی دانش آموزان 11
مشکل بدخطی اکثر دانش آموزان پایه پنجم 13
مشکل داشتن کلاسی راکد و غمگین 15
مشکلات ترس و اضطراب در دانش آموزان 15
فصل دوم: راهکارها و پیشنهادات و برنامه های آینده
راهکارهای حل مشکل پرخاشگری دانش آموزان 18
راهکارهای کاهش افت تحصیلی 20
راهکار های مشکل بد خطی دانش آموزان 25
راهکارهای مشکل داشتن کلاسی راکد و غمگین 27
راهکارهای غلبه بر ترس و اضطراب در دانش آموزم 29
برنامه های آینده 32
مقدمه
از آنجا که در جهان امروز دانش و تکنلوژی در حال تغییر سریع می باشد و این امر مشکلات عمده ای را بر سر راه نظام های آموزش و پرورش جهانی قرار می دهد که یکی از مهمترین آنها پاسخ به این سوالات است که دانش آموزان در مدرسه چه باید بیاموزند؟ تا با آموخته های خود بتوانند برای زندگی در دنیای همچنان متحول فردا آماده شوند.
بر همین اساس توجه به تربیت معلم و روش های صحیح برنامه ریزی و تالیف محتوای مناسب برای کتب درسی در صدر برنامه های آموزش و پرورش جهان قرار دارد.
از طرف دیگر اسلام توجه قابل ملاحظه ای به اهمیت یادگیری دارد چنانکه که در حدیث آمده است «در پی دانش باشید هر چند که در چین باشد».، «زگهواره تا گور دانش بجوی» و «طلب علم بر هر مرد و زن واجب است». (مشایخی راد، 1380)
لذا جو حاکم بر مدارس، شیوه های متقابل دانش آموزان و معلمان، نوع زبانی که به کار گرفته می شود و هر امری از این دست باید براساس قوانین رفتاری که مقبول اسلام است، باشد (همان)
بنابراین برنامه ریزی درسی باید مبتنی بر اصول و یافته های علمی، دینی و اخلاقی انجام پذیرد، تا بتواند قلمرو تجارب و فعالیت های یادگیری دانش آموزان را به نحو مطلوب گسترش داد. و عواملی چون کتاب، معلم، مدرسه، دانش آموزان، مدیریت، روش تدریس، فضای آموزشی، خانواده، تجارت یادگیری،ارزشیابی، باید در برنامه ریزی درسی مورد توجه قرار گیرد (سجادی، 1377)
کتابها عامل بسیار مهمی در رشد علمی، اخلاقی و .... فراگیران می باشد. بنابراین برخی از رفتارهای آدمی به علت وجود سابقه های متفاوت از لحاظ یادگیری، با یکدیگر متفاوت است. وقتی بدانیم که یک رفتار را چگونه می توانیم ایجاد کنیم، می توانیم علت یا علت های بروز آن را مشخص کنیم و از این طریق تعداد دیگری از رفتارها را سامان دهیم و این نیاز به شناخت نیازها، علائق و ویژگی های فراگیران دارد (دهکردی، 1384)
بیان تجربیات کلی همراه با بیان چالش ها، مشکلات، راهکارها و پیشنهادات