فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقالات کامل همایش علمی و کاربردی استفاده از پسماندهای کشاورزی، شهری و صنعتی در جیره های غذایی دام، طیور و آبزیان

اختصاصی از فی توو مقالات کامل همایش علمی و کاربردی استفاده از پسماندهای کشاورزی، شهری و صنعتی در جیره های غذایی دام، طیور و آبزیان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقالات کامل همایش علمی و کاربردی استفاده از پسماندهای کشاورزی، شهری و صنعتی در جیره های غذایی دام، طیور و آبزیان


مقالات کامل همایش علمی و کاربردی استفاده از پسماندهای کشاورزی، شهری و صنعتی در جیره های غذایی دام، طیور و آبزیان

 

 

 

 

 

 

 

مقالات  کامل همایش علمی و کاربردی استفاده از پسماندهای کشاورزی، شهری و صنعتی در جیرههای غذایی دام، طیور و آبزیان بخش تغذیه طیور

 

آذر 1391
دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز

 

زبان فایل:فارسی

فرمت فایل:pdf

حجم فایل:6مگا بایت

 

عناوین مقالات

 


اثرات استفاده از تفالۀ گوجهفرنگی خشک عمل آوری شده با مواد قلیاء و اسید بر عملکرد مرغ های بومی ....... 100
اثرات استفاده از تفالۀ گوجه فرنگی خشک عمل آوری شده با مواد قلیاء و اسیدی بر صفات کیفی تخم مرغ مرغ های
تخمگذار بومی .......................................................................................................... 101
اثر ضایعات چمن زنی بر عملکرد و صفات کیفی تخممرغ در مرغهای تخمگذار .................................... 102
اثر پوست هندوانه بر عملکرد تولید تخم در مرغ های تخم گذار ...................................................... 103
معمول و غنی شده بر عملکرد مرغ های تخم گذار ..................... 104 (Alhaji maurorum L.)اثر خارشتر
ارزیابی اثر سیب زیردرختی بر صفات تولید تخم مرغ در مرغ های تخم گذار ........................................ 105
اثر روغن سویای حرارت دیده در تغذیۀ مرغهای تخمگذار .......................................................... 106
اثرات سطوح مختلف روغن ماهی و چای سبز بر سیستم ایمنی همورال در جوجه گوشتی ...................... 107
اثرات سطوح مختلف روغن ماهی و چای سبز بر عملکرد رشد جوجه گوشتی ..................................... 108
مطالعه استفاده از پودر سیب زمینی ضایعاتی بر شاخصهای اقتصادی در جوجه های گوشتی ..................... 109
تأثیر اقتصادی هدفمندی یارانه ها بر استفاده از نان خشک در جوجه های گوشتی................................ 110
ارزیابی اثرات استفاده از سطوح مختلف پروتئین هیدرولیز شده در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی 111
تاثیر کنجاله آفتابگردان و آنزیم فیتاز بر عملکرد جوجه های گوشتی ............................................. 112
کاربرد ضایعات بوجاری گندم با و بدون مکمل آنزیمی در جیره آغازین جوجه های گوشتی ..................... 113
کاربرد ضایعات بوجاری گندم با و بدون مکمل آنزیمی در جیره پایانی جوجه های گوشتی ...................... 114
تأثیر افزودن پوست پرتقال خشک شده بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی ..................................... 115
اثر استفاده از فیبر محلول (تفاله چغندر قند) و فیبر نامحلول (پوسته سبوس برنج) و اسید آمینه ترئونین بر
عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی ...................................................................... 116
ارزش تغذیه ای پودر ضایعات کشتارگاه طیور بر عملکرد جوجه های گوشتی ..................................... 117
ارزش تغذیه ای ضایعات کیک و ویفر کارخانجات شیرینی پزی استان آذربایجان شرقی بر عملکرد جوجه های
گوشتی .................................................................................................................. 118
صفات عملکردی مرغهای تخمگذار در پاسخ به تغذیه تفاله دانه انار و مولتی آنزیم ............................... 119
مقایسه ترکیبات شیمیایی پودر ضایعات کشتارگاهی طیور تولیدی در سه کشتارگاه استان تهران .............. 120
بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجه های گوشتی . 121 P اثر سطوح مختلف تفاله زیتون و آنزیم ناتوزیم 2
بررسی ارزش اقتصادی استفاده از پودر هسته خرما همراه با آنزیم در جیره جوجه های گوشتی .................

بررسی ارزش غذایی و اقتصادی تفاله ی گوجه فرنگی در تغذیه طیور ............................................. 123
تاثیر استفاده پودر ضایعات کشتارگاهی طیور در جیره غذایی جوجه های گوشتی ............................... 124
اثرات سطوح مختلف کنجاله کانولا و مس بر عملکرد غده تیروئید جوجه های گوشتی ........................... 125
بررسی تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر عملکرد بلدرچین ژاپنی .............................. 126
بررسی تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی ............... 127
بررسی اثرات سطوح مختلف کنجاله کانولا و مس بر عملکرد جوجه های گوشتی................................. 128
ارزیابی تاثیر سویه های پروبیوتیک لاکتوباسیلی بر مقادیر انرژی قابل سوخت وساز حقیقی پسماند رستوران در
جوجه های گوشتی ...................................................................................................... 129
اثر سطوح مختلف عصاره الکلی نعناع فلفلی بر ضریب تبدیل غذایی و افزایش وزن روزانه جوجه های گوشتی . 130
اثر سطوح مختلف عصاره الکلی نعناع فلفلی بر درصد لنفوسیت و نسبت هتروفیل به لنفوسیت و وزن نسبی
اندام های لنفی جوجه های گوشتی .................................................................................... 131
تأثیر سطوح مختلف عصاره پوست پرتقال بر عملکرد جوجه های گوشتی .......................................... 132
بررسی آلودگی باکتریایی و ارزیابی اقتصادی پسماند رستوران به هنگام استفاده در جیره غذایی طیور ......... 133
ارزیابی سطوح مختلف سبوس برنج با آنزیم فیتاز بر عملکرد و ترکیبات لاشه جوجه های گوشتی .............. 134
استفاده از پودر هسته خرما فرآوری شده با آنزیم بر عملکرد و و فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی ......... 135
ارزیابی اثرات جایگزینی یونجه سبز با سطوح مختلف برگ سبز درخت مو بر عملکرد لاشه ی جوجه غازها .... 136
ارزیابی اثرات جایگزینی یونجه سبز با سطوح مختلف برگ سبز درخت مو بر عملکرد جوجه غازها .............. 137
اثرات پودر گیاهان دارویی نعناع و آویشن و چربی های مختلف بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی 138
اثر تغذیه سطوح مختلف تفالۀ سیب برصفات کیفی تخم مرغ در مرغان بومی آذربایجان غربی ................... 139
اثر استفاده از سطوح مختلف تفالۀ سیب برعملکرد مرغان بومی تخم گذار استان آذر بایجان غربی .............. 140
بررسی ارزش تغذیهای کنجاله گوار در حیوانات مزرعه ای .......................................................... 141
بررسی مزایا و معایب پودر بقایای کشتارگاهی طیور در تغذیه دام، طیور و آبزیان................................. 142
بررسی اثرات اصلی سطوح مختلف بایپرولیو دی(ضایعات خرما) بر برخی صفات عملکردی ...................... 143
بررسی اثرات سطوح مختلف بایپرولیودی (ضایعات خرما) با و بدون آنزیم بر گلوکز، اسید اوریک ، کلسیم و آهن
سرم خونی جوجه های گوشتی ........................................................................................ 144
اثرات استفاده از سطوح مختلف تفالۀ انار بر عملکرد مرغ های تخم گذار ...............................................

اثر سطوح مختلف تفالۀ لیموی خشک بر عملکرد مرغ های تخم گذار .................................................. 146
تاثیر سطوح مختلف پودر پیاز قرمز برعملکرد و سیستم ایمنی در جوجه های گوشتی نر ........................ 147
تاثیر سطوح مختلف پودر پیاز قرمز برعملکرد و برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی نر .......... 148
بر الگوی لیپیدی سرم و تخم مرغ .................. 149 C و E تاثیر روغن های بازیافتی سویا و مکملهای ویتامین
اثرات استفاده از پودر ضایعات کشتارگاهی طیور بر وقوع درماتیت بالشتک کف پایی و خصوصیات بستر در
جوجه های گوشتی ...................................................................................................... 150
مروری برتأثیر استفاده از پودر بقایای کشتارگاهی طیور در تغذیه جوجه های گوشتی ........................... 151
ارزیابی میزان فلزات سنگین در پساب ولجن تصفیه خانه های فاضلاب شهری .................................... 152
اثر استفاده از سطوح مختلف برگ سبز مو بر عملکرد مرغ های تخم گذار .............................................

 


دانلود با لینک مستقیم


مقالات کامل همایش علمی و کاربردی استفاده از پسماندهای کشاورزی، شهری و صنعتی در جیره های غذایی دام، طیور و آبزیان
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.