86 اسلاید شامل تعریف بخش بستری و تعریف تک تک قسمتهای مختلف آن،دسترسی ها ، ریز فضاهای موجود در این بخش، ارتباطات ریزفضاها، برنامه فیزیکی، دیاگرام های ارتباطی قسمت های مختلف،مبلمان و تجهیزات و بررسی نمونه موردی ، بخش بستری نرمال و... به همراه نومنه پلانهایی از این بخش
بخشهای مراقبت هر کدام به تخصصی ویژه مربوط میشوند و هر یک از این بخش ها دارای زیر مجموعه های مربوط به خود می باشند. امروزه با پیشرفت علم پزشکی و تفکیک تخصص های مختلف از هم تعداد این بخشها نیز به تناسب افزایش یافته است.با افزایش تعداد تخصص ها و بخشهای بستری در بیمارستانها که هر یک از این بخشها نیازمند متخصصین و فضاهای خاص مربوط به خود می باشند امکان ایجاد همه این بخشهادریک بیمارستان تا حدی غیر ممکن گردید تا اینکه بیمارستانهای تخصصی برا ی پاسخگویی به نیازهای بیماران احداث گردیدند. عملکرد اصلی بخش های بستری عبارتست از انجام یکسری مراقبتهای درمانی از بیمار تا زمانیکه بیمار بهبودی کافی را به دست اورده و به دستور پزشک معالج خود ترخیص گردد.
برای ایجاد مراقبت و نظارت کافی تعداد تختها هر بخش نبایستی بیش از 16 تا 24 عدد باشد ترتیب اتاقها به وضعیت، نوع و درجه حاد بودن بیماری بستگی دارد. نواحی پرستاری زیر نیز بایستی متمایز باشند: پرستاری عادی، مراقبت ویژه و فشرده.
دانلود پاورپوینت استانداردها و ظوابط طراحی و برنامه ی فیزیکی بیمارستان-بخش بستری(نوع فایل:ppt)