فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پروژه کارگاه سیلک PCB

اختصاصی از فی توو دانلود پروژه کارگاه سیلک PCB دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پروژه کارگاه سیلک PCB


دانلود پروژه کارگاه  سیلک PCB

سیلک به معنی ابریشم می باشد و به این دلیل این روش را چاپ سیلک نامگذاری کرده اند که از پارچه ابریشم مصنوعی ( ارگانزر) جهت ساخت قالب اصلی که همان سیلک اسکرین می باشد استفاده می شود . از آنجا که این مهارت نیاز به تمرین و ترجمه زیادی دارد و نمی توان به صورت مفصل و کامل بر روی کاغذ بیان نمود لذا در فرصت کوتاهی که به وجود آمده سعی شد مراحل مختلف تهیه قالب اصلی سیلک و همچنین آماده سازی آن برای استفاده و سپس نحوه چاپ توسط رنگ بر روی فیبر مسی بصورت بسیار خلاصه و فشرده بیان می شود و بیشتر نکات تجربی که دانستن آن در سرعت یادگیری و کیفیت کار ضروری می باشد درج گردید.

 

الف) طریقه ساخت چار چوب اصلی سیلک اسکرین :

 

ابتدا پارچه ی سیلک مناسب را که دارای شماره های 68 و 90 و 100و... وجود دارد ( منظور از 90 یعنی در هر سانتی متر مربع از پارچه 90 روز وجود دارد که ممکن است این استاندارد بر حسب اینچ نیز باشد ) بسته به نوع نقشه های کار انتخاب می کنیم .

این پارچه باید روی یک قالب چوبی فیکس قرار گیرد لذا چهار چوبی را از چوب های جنگلی یا چوب خشک و اشباع شده با روغن الف به اندازه متناسب با نقشه های مورد نیاز که حتما باید از بزرگترین نقشه بزرگتر باشد می سازیم و سپس پارچه سیلک را کمی خیس کرده و با چسب مخصوص طوری روی چهار چوب می چسبانیم که پارچه سیلک کاملا کشیده شده و بدون چین خوردگی باشد.

 

ب) طریقه آماده سازی خمیر سیلک :

 

ابتدا باید بگوییم که پارچه کشیده شده بر روی چوب را نمی توان مستقیما برای چاپ بکار برد بلکه باید سطح پارچه را توسط ماده ای مخصوص مانند کاغذ عکاسی به نور حساس کرد بنابراین ابتدا توسط خمیری که به آن فتو امیلسون Photo Emulsion یا لاک سیلک می گویید.

ماده مورد نظر را برای حساس کردن آماده می سازیم به این ترتیب که ابتدا به اندازه سطح سیلک اسکرین از خمیر اصلی برداشته و به اندازه یک دهم آن محلول حساس کننده که محلول دیکرمات آمونیوم یا دیازو می باشد اضافه می کنیم و کاملا مخلوط می کنیم سپس چند دقیقه ای خمیر مخلوط شده ره در جای ثابت می گذاریم تا حباب های هوای درون آن خارج شده یا اصطلاحا خمیر بخوابد سپس خمیر را توسط کاردکی لاستیکی بر روی پارچه سیلک

بطور یکنواخت از دو طرف می کشیم تا یک لایه نازک و یک نواخت بر روی سیلک تشکیل

شود .( تذکر : قبل از آماده سازی خمیر سیلک اسکرین را توسط آب و مواد شوینده تمیز کرده و خشک می کنیم ) بعد از کشیدن خمیر بر روب سیلک باید سیلک در محلی تاریک خشک شود تا آماده چاپ گردد.( در این مرحله می توان برای سرعت عمل از سشوار حرارتی استفاده کرد.)


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پروژه کارگاه سیلک PCB
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.