نوع فایل : Word
تعداد صفحات : 32 صفحه
چکیده :
در این مقاله کشاورزی اهمیت آب برای کشاورزی و میزان ون نحوه مصرف آب برای کشاورزی مورد مطالعه قرار گرفته است. تحقیقات نشان می دهد که درصد بالایی از آب شیرین به بخش کشاورزی اختصاص دارد.
آب برای کشاورزی، آب حاکم استفاده شده از جریانات آبی برای آبیاری و آب باران و رطوبت خاک درجنگل ها و زمین های کشاورزی می باشد. آبیاری کشاورزی از 70 درصد حجم های آبی مختصر جهانی (که در حدود 800/6 همین شده است) استفاده می کند.
مطالبات کشاورزی استفاده جاری از بارش باران، رطوبت خاک و آب های روان رابرای تولیدات کشاورزی نشان می دهد. این با مطالبات طرح ریزی شده ی کلی فرق می کند و شکاف سرمایه گذاری سریع و عظیم برای ذخایر آبی، گاهی اوقات با عنوان نا سازگاری و تناقض ذخیره ی آبی اشاره می شود.
دریک چشم انداز وسیعتر نه تنها بخش کشاورزی اصلی ترین مصرف کننده ی آب میباشد بلکه فاکتور حیاتی شکل گیری بیوم های آب تازه و جهانی می باشد که قسمت الزامی خدمات اکو سیستم حافظ زیست را تشکیل می دهد. کشاورزی همچنین یک دلیل جایی و آلودگی منابع آب می باشد و همچنین چرخه غذایی را درمسیر های آب های و سیستم های آب خاک مختل می کند و آب غیر مفید و باارزش کمتری برای استفاده های آبی ارائه می دهد. کشاورزی اولین مرکزاقتصادی حافظ زیست قدیمی را ارائه داد که به طور0.75 نزدیک با ارزش های اصول و مقررات حرفه ای به خصوص و فرهنگی زمین و آب که برروی آن جوامع سنتی و قدیمی ساخته می شوند، اتصال داشت. استفاده آبی کشاورزی و اصول مقررات حرفه ای موضوع گسترده و وسیعی را تشکیل می دهد که ماورای تولید غذا، تولید ماکزیمم، صلاحیت استفاده آب بهبود یافته و حفاظت از محیط زیست می رود. آب درکشاورزی به طور گسترده با آبیاری رابطه دارد. انقطاب بستر و افزایش درتولید غذای جهانی از، 1960 تا، 1980حیطه مهمی براساس بسط وگسترش در حیطه آبیاری جهانی از 140 میلیون هکتار با 240 هکتار، بود.
آب برای کشاورزی