فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله تحلیل بنیادی شرکت شرکت پتروشیمی اصفهان

اختصاصی از فی توو دانلود مقاله تحلیل بنیادی شرکت شرکت پتروشیمی اصفهان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله تحلیل بنیادی شرکت شرکت پتروشیمی اصفهان


دانلود مقاله تحلیل بنیادی شرکت شرکت پتروشیمی اصفهان

 

 

 

 

 

تحلیل بنیادی شرکت شرکت پتروشیمی اصفهان

 

معرفی شرکت پتروشیمی اصفهان

شرکت پتروشیمی اصفهان در سال 1368 تاسیس شد و در سال 1378 در بورس اوراق بهادار پذیرفته شد.موضوع فعالیت این شرکت عبارتست از ایجاد و انتقال تکنولوژی ، احداث واحدهای شیمیایی و پتروشیمیایی.تولید مواد شیمیایی(آروماتیک ها) ارائه خدمات اموزشی تخصصی در صنایع، انجام پروژه های تحقیقاتی مرتبط و سرمایه گذاری در فعالیتهای اقتصادی می باشد.

محصولات تولیدی مجتمع پتروشیمی اصفهان عبارتند از بنزن ، تولوئن، پارازیلین، ارتوزایلین میباشد.

شرکت سهامی پتروشیمی اصفهان ، اولین تولید کننده محصولات آروماتیک در ایران ، یکی از طرحهای ملی و مهم دهه اول انقلاب میباشد که در سال 1371 با هدف تولید بیش از 200000 تن مواد آروماتیک در سال شامل بنزن ، تولوئن ، ارتوزایلین ، پارا زایلین و مخلوط زایلین به جمع واحدهای تولیدی کشور پیوست. این مجتمع از واحدهای زیربنائی کشور بوده و محصولات آن بعنوان خوراک صنایع پایین دستی نظیر شوینده ها ، پلاستیکها ،‌الیاف پلی استر ، نرم کننده های پـلاستیکی ، رنگسـازی و صنایع نظامی بکار برده می شود.
شرکت پتروشیمی اصفهان دارای چندین شرکت و موسسه وابسته میباشد که عبارتند از :

شرکت ملی صنایع پتروشیمی ،

 شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی ،

 شرکت بازرگانی پتروشیمی بین المللی

دانشگاه صنعت نفت و پژوهشگاه صنعت نفت.

جهت تولید محصولات آروماتیک ,شرکت سهامی پتروشیمی اصفهان به مواد اولیه با مواد زیر نیاز دارد:

مواد اولیه

مقدار

پلانفرمیت(از پالایشگاه اصفهان)

اسمی : 363/000 تن در سال
واقعی : 430/000 تن در سال

هیدروژن )از پالایشگاه اصفهان(

اسمی: 3000 تن در سال
واقعی: 3700 تن در سال

گاز طبیعی )از شرکت ملی گاز (

اسمی : 72 میلیون متر مکعب
واقعی : 60 میلیون متر مکعب

محصولات پتروشیمی اصفهان و مصرف کنندگان عمده نهایی محصولات شرکت عبارتند از:

نام محصول

مصرف کننده عمده

 محصولات عمده نهایی

بنزن

مجتمع LBA
پتروشیمی آبادان
پتروشیمی تبریز

ماده اولیه پاک کننده ها ،نرم کننده ها و شوینده ها
حشره کشها و رنگها

تولوئن

واحد THDA
صنایع نظامی
روغن سازی پالایشگاه ها
رنگسازیها،پتروشیمی اراک  و بوتاکلر

ماده اولیه نرم کننده ها و حلال ها
مواد شیمیایی نظامی

ارتوزایلین

پتروشیمی فارابی
وزارت صنایع کشاوزی

مواد اولیه نرم کننده ها ،پلاستیک ها
رزین ها و کودهای مخلوط

پارازایلین

مجتمع D.M.T

الیاف مصنوعی ،رزینها
پلاستیکها ریا،پلی استر ها و پلی اکریل ها

مخلوط زایلین

سم سازیها و رنگ سازیها

سموم کشاورزی ،رزین ها ،رنگها

    

سهامدار عمده شرکت پتروشیمی اصفهان ,شرکت سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی می باشد و بیش از 11 هزار سهامدار حقیقی با دارا بودن یک سوم سهام شرکت باعث بوجود آمدن نقدینگی مناسب برای این سهم در بازار معاملات می شود.

صورتهای مالی شرکت پتروشیمی اصفهان از سال 1378 مورد بررسی قرار گرفت و نتایج زیر در مورد بخش دارایی های این شرکت که بصورت نموداری در زیر رسم شده بدست آمد:

دارایی های جاری شرکت بطور متوسط سالانه 44 درصد رشد را تجربه نموده است.بر اساس روند گذشته پیش بینی می کنیم میزان کل دارایی های جاری شرکت در پایان سال 84 رشد 42 درصدی را تجربه نماید و به رقم 106 میلیارد تومان بالغ گردد.

شرکت پتروشیمی اصفهان در سالهای اخیر به سمت سرمایه گذاری کوتاه مدت در بخش دارایی های جاری رفته است بطوریکه در سال 82 بیشترین میزان دارایی های جاری مربوط به سرمایه گذاری های کوتاه مدت بوده است.

از سال 81 به بعد دارایی های غیر جاری افت زیادی داشته و مجددا در دو سال بعد رشد یافته ,مربوط به فروش بخشی از "سایر دارایی ها" در سال 82 بوده است. رشد دارایی های غیر جاری در دو سال اخیر مربوط به افزایش سرمایه گذاری های بلند مدت و افزایش دارایی های ثابت بوده است انتظار داریم در پایان سال 84 رقم کلی دارایی غیر جاری شصفها به 16.2 میلیارد تومان برسد (بر اساس ارزش دفتری نه ارزش بازار).

نرخ رشد مجموع دارایی شرکت پتروشیمی اصفهان در 5 سال گذشته 32%بوده است که رقم قابل توجهی می باشد و نشانگر این است که این شرکت در حال توسعه و گسترش فعالیتها می باشد.

 

سمت چپ ترازنامه یا در واقع منابع تامین مالی دارایی ها به بررسی ماهیت و میزان بدهی های شرکت پتروشیمی اصفهان می پردازیم:

در سال 1381 تسهیلات بلند مدت پتروشیمی اصفهان بازپرداخت شد از سال 81 در ساختار مالی خود تسهیلات بلند مدت ندارد.در حدود 2.6 میلیارد تومان ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان دارد.می توان گفت که بدهی های بلند مدت در ساختار سرمایه شرکت جایگاه و تاثیر گذاری چندانی ندارد.

عمده ترین و مهمترین منبع تامین مالی شرکت بدهی های جاری می باشد نرخ رشد بدهی های جاری در طی 5 سال گذشته 27% بوده است که در مقابل نرخ رشد 32 درصدی دارایی ها نشانگر این مسئله است که افزایش سرمایه ها در جهت تعدیل و ثبات ساختار سرمایه شرکت و تعدیل ریسک مالی بوده است.

 

در نمودار زیر مقایسه ای بین دارایی های جاری و بدهی های جاری صورت گرفته و تفاوت میان این دو نشانگر سرمایه در گردش شرکت میباشد هر چه میزان این تفاوت بیشتر باشد سیالیت کارها فعالیتها و عملیات شرکت بیشتر خواهد بود و میزان قدرت مانور مدیریت در پرداختها به نسبت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

افزایش این تفاوت ،افزایش خواهد یافت.

از سال 78 تا سال 82 میزان بدهی های جاری این شرکت در پایان سال از دارایی های جاری بیشتر بوده است و سرمایه در گردش شرکت منفی بوده است ولی در سال 83 دارایی های جاری از بدهی های جاری بیشتر شده است و میزان سرمایه در گردش شرکت مثبت گردیده است و میتوان گفت که وضعیت شرکت از لحاظ قدرت پرداخت بدهی های جاری افزایش یافته و شرکت سیاست محافظه کارانه ای را در قبال بستانکاران در پیش گرفته است.انتظار داریم در پایان سال 84 سرمایه در گردش شصفها به 47 میلیارد تومان برسد که این امر مطلوبیت ویژه ای برای این شرکت از نظر بستانکاران ایجاد خواهد کرد و قدرت اعتباری شرکت افزایش می یابد.

تعداد صفحه :19


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله تحلیل بنیادی شرکت شرکت پتروشیمی اصفهان
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.