فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت طراحی محصولات از ایده تا تولید

اختصاصی از فی توو دانلود پاورپوینت طراحی محصولات از ایده تا تولید دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت طراحی محصولات از ایده تا تولید


دانلود پاورپوینت طراحی محصولات از ایده تا تولید

طراحی محصولات جدید در صنایع مختلف از جمله صنایع غذایی فرایند پیچیده ای است که متضمن عبور از مراحل مختلف بوده و نیازمند مطالعات گسترده و صرف زمان مناسب است.

این عملیات در واحدهایی تحت عنوان واحدهای تحقیق و توسعه انجام می پذیرد. واحدهای طراحی و توسعه در هر سازمان بعنوان مغز متفکر سازمان محسوب شده و مهمترین اهداف آن ها بشرح زیر است:

1- توسعه محصولات جدید

2- بهینه سازی محصولات تولید شده ثبتی

3- رفع عدم انطباقها و مشکلات تولید محصولات

4- رفع شکایات و نارضایتیهای ناشی از محصول

بعبارت دیگر واحدهای تحقیق و توسعه در هر سازمان نقش رهبری و هدایت کننده فرایند تولید را بر عهده دارند و استراتژی های توسعه محصول در این واحدهای شکل گیری می یابد و به همین علت افرادی که در این واحدها مشغول به فعالیت هستند باید دارای ویژگی ها و توانایی های خاصی باشند.

متاسفانه در ایران به واحدهای تحقیق و توسعه بویژه در صنعت غذا اهمیت کمتری داده می شود و بهمین علت است که محصولات غذایی پس از تولید و ورود به بازار با مشکلات متعددی روبرو می گردد و یا محصولات جدید تولید شده ناشی از ورود تکنولوژی از سایر کشورها است.

ویژگی های افراد شاغل در واحدهای طراحی و توسعه

نظر به اهمیت واحدهای طراحی و توسعه افرادی که در این واحدها مشغول به بکار هستند باید دارای توانایی های خاصی باشند که از جمله مهمترین آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

دارای دانش کافی در رابطه با صنعت غذا (حداقل مدرک کارشناسی ارشد و یا کارشناسی باتجربه بالا و مفید)
دارای تجربه و سابقه کاری و فعالیت در صنعت مورد نظر
مسلط به تکنیک های مدیریت
مسلط به زبان انگلیسی
مسلط به روش ها و اصول طراحی و تحقیق و فرمولاسیون محصولات غذایی
مسلط به تکنیک های آماری
مسلط به کامپیوتر مخصوصاً استفاده از اینترنت و نرم افزارهایی از جمله کنترل پروژه (MSP) – Minitab )
-مسلط به شناسایی و بکارگیری استانداردهای ملی و بین المللی در طراحی محصول بویژه سیستم های مدیریت کیفیت ISO-9000 - استاندارد مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO-22000 و استاندارد مدیریت کیفیت در آزمایشگاهها ISO-1725، GMP، GLP و ...
مسلط به روش های تست، کنترل و تجهیزات آزمایشگاهی صنایع غذایی
مسلط به آیین نامه ها و مقررات بهداشت مواد غذایی
آشنایی با روشها، فرایندها و تجهیزات تولید
دارای خلاقیت و نوآوری
دارای توانایی در انجام محاسبات دقیق مهندسی و اصول نقشه کشی

تجهیزات مورد نیاز در طراحی محصول

دسترسی به اینترنت بمنظور استخراج اطلاعات مورد نیاز از جمله استانداردها، مقالات و ...
دسترسی به تجهیزات آزمایشگاهی از جمله اندازه گیری پروتئین، چربی، رطوبت، اسیدیته، pH و ...
دسترسی به تجهیزات مورد نیاز جهت نمونه سازی محصول از جمله امکانات Pilot plan

واحدهای مرتبط با طراحی محصولات

اگرچه طراحی محصول در سازمان های مختلف توسط واحد طراحی و توسعه هدایت و کنترل می گردد اما واحدهای مختلف دیگری در سازمان نیز در این رابطه همکاری می نمایند از جمله این واحدها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

واحد خرید

ارزیابی تامین کنندگان مواد اولیه و ماشین آلات
خرید مواد اولیه، دستگاه ها و تجهیزات مورد نیاز مطابق با مشخصات فنی ارایه شده

واحد صنایع

برنامه ریزی تولید اعم از تولید آزمایشی و قطعی
چیدمان ( Lay out) خط تولید و فضاهای مورد نیاز

واحد تولید

انجام تولید آزمایش و سپس تولید دائمی
همکاری در تامین نیروی انسانی مورد نیاز و چیدمان خط تولید
همکاری در تدوین دستورالعمل تولید

واحد کنترل کیفیت

انجام آزمایشات مربوط به مواد اولیه و محصول نهایی
همکاری در تدوین مشخصات فنی مواد اولیه
تدوین دستورالعمل های کنترلی مواد اولیه، کنترل حین فرایند و کنترل محصول نهایی
همکاری در تهیه استانداردهای ملی و بین المللی مرتبط با مواد اولیه و محصول
اخذ مستندات قانونی از جمله پروانه ساخت 
شامل 43 اسلاید powerpoint

دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت طراحی محصولات از ایده تا تولید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.