فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله فناوری نوین خشک کردن

اختصاصی از فی توو دانلود مقاله فناوری نوین خشک کردن دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله فناوری نوین خشک کردن


دانلود مقاله فناوری نوین خشک کردن

دربسیاری از فرایندها خشک کردن یک کار سخت و مهم است . یک بررسی پژوهشی نشان داد که در سال 1985 در آمریکا 4/2 کواد , افزون بر 20 کواد نیرو برای خشک کردن  مصرف شده است . پس حتی درصد کوچکی صرفه جویی در مصرف انرژی بهبود قابل توجهی را در کارایی  انرژی ایجاد می کند . افزون بر این دیگر  کیفیت نهایی محصول غذایی به شدت تحت تأثیر روش و راهکار خشک کردن قرار دارد.
 در بخشهای بعد این فصل  روشهای جدید خشک کردن  و کاربرد استخراج با سیال فوق بحرانی و متراکم مکانیکی مجدد بخار در فرایند  خشک کردن آورده شده است .
1-4 خشک کردن با کهموج (میکروویو)
امواج رادیویی با بسامد بالا تا 000/30  مگاهرتز می تواند در  خشک کردن به کار گرفته شود . یک  ژنراتور بسامد بالا موجها را به درون یک آون که برای جلوگیری از عبور موجها طراحی شده است می فرستد. طول موج گزیده شده به گونه ای است که از عبور  و نفوذ آنها از داخل ماده‌ی غذایی اطمینان به دست آید.  افزون بر این میزان نفوذ تحت تأثیر عمق و نوع مواد در معرض موج قرا ر می گیرد . هر ماده ای باید به طور جداگانه مورد آزمایش و محاسبه قرار گیرد تا طول موج مناسب برا ی خشک کردن آن شناخته شود. چنانچه انرژی امواج به داخل ماده وارد شود مولکولهای ماده سعی می کنند در جهت میدان الکتریکی اعمال شده آرایش بگیرد . سپس در حول محور خود شروع به نوسان می کند و انرژی موج ها را به انرژی  حرارتی تبدیل می کند.
این حرارت تولید شده موجب خشک شدن ماده غذایی می گردد. نوع طراحی  اتاقک  خشک کن که مانع عبور موجها و فرار آنها می گردد موجب می شود که موج‌ها پس از بازتابهای  متوالی بر روی دیواره های محفظه به طورکامل جذب  ماده ی در حال خشک شدن گردد  در این روش  سرعت خشک شدن  به طور قابل توجهی  افزایش می یابد . به دلیل آن که موج ها باید از ماده غذایی عبور کند  تا بتواند نقاط درونی آن را خشک کند  , خشک کردن غیر یکنواخت  می گردد.
این نوع گرمایش کارایی بالایی دارد  و راندمان مصرف توان , معمولا بیشتر از  70%  است  .
جنبه های تجاری مهم این روش  نگهداری رنگها و کیفیت طبیعی ماده غذایی  است . این روش می تواند چیپس  سیب زمینی و کلم و تکه های سیب زمینی را به ترتیب از مقدار رطوبت 15% به 9% و 7% به 5% کاهش دهد. در این روش زمان مورد نیاز برای خشک کردن  5/1 زمان لازم نسبت به  خشک کن های  دمش  عرضی هوا می باشد .
در این زمینه  (جپسون) و (نوری و سالونخه ) و (هوکسول و مورگان)و (دیویس)و(وینکه) و(پورتر)و(بلو)و(اوامیر) کارهایی را انجام دادند.

فن آوری نوین خشک کردن  :
1-4 خشک کردن با کهموج (میکروویو)
2-4 : اتیل اولئات :
3-4 خشک کردن صوتی :
4-4 خشک کردن با پرتو زیر قرمز
5-4 آب زدایی به روش میدان الکتریکی و مغناطیسی
6-4 بخار داغ :
7-4 آب گیرنده ها (نم گیرها)
10-4. خشک کردن کف پوشی :
11-4. استخراج با سیال های فوق بحرانی  و کاربرد آن در خشک کردن :
1-    کاربرد سیال فوق بحرانی برای خشک کردن مواد غذایی :
1-    امکان پذیری :
کاربرد های خشک کردن                                            5       
1-5 خشک کردن افشانه ای
1-1-5 مقدمه :
2-1-5 فراورده های شیر :
3-1-5 قهوه فوری :
4-1-5 چای فوری
5-1-5. فراورده های خشک شدن تخم مرغ :
6-1-5    : خشک کردن افشانه ای آنزیم ها :
 7-1-7 ریز اندامواره ها(میکروارگانیسم ها ) و مخمرها :
7-1-5    خشک کردن افشانه ای پروتئین ها ی آب پنیر :
2-5 : آبزدایی تراوشی و فن آوری مهارسازی :
1-2-5 میوه ها :
2-2-5 سبزی ها :
3-2-5 فراورده های گوشت و ماهی :
5-2-5 بازآب پوشی فراورده های خشک شده به شیوه تراوشی :
6-2-5 نتیجه گیری :
3-5. بسته بندی مواد غذایی خشک شده :
آسیب مکانیکی :
ویژگی های تراوایی :
تغییر دما :
انتقال نور :
پیش بینی های  شیمیایی و زیست شیمیایی :
پیش بینی های میکروبی و بیولوژیکی :
نتیجه گیری :

 

شامل 51 صفحه فایل word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله فناوری نوین خشک کردن

دانلود مقاله آئین کار پاستوریزاسیون غذاهای با اسیدیته بالا و غذاهای اسیدی

اختصاصی از فی توو دانلود مقاله آئین کار پاستوریزاسیون غذاهای با اسیدیته بالا و غذاهای اسیدی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله آئین کار پاستوریزاسیون غذاهای با اسیدیته بالا و غذاهای اسیدی


دانلود مقاله آئین کار پاستوریزاسیون غذاهای با اسیدیته بالا و غذاهای اسیدی

 گونه‏های مختلف میکروارگانیزم‏ها براساس pH مناسب جهت رشدشان درجه‏بندی می‏گردند . سایر عوامل فیزیکی و شیمیایی مواد غذایی نیز در رشد میکروارگانیزم‏ها مؤثر می‏باشد . یکی از عوامل مهم , تأثیر pH بر روی مقاومت باکتریهای به حرارت است . هرچه pH کمتر باشد یعنی غلظت اسید بیشتر باشد . مقاومت باکتریها و اسپور باکتریها به حرارت در دمای معین کمتر است . pH یکی از عوامل مؤثر در سرعت رشد و تکثیر میکروارگانیزم‏هاست و گونه‏های مختلف میکروارگانیزم‏ها در pH های معینی دارای سرعت رشد و تکثیر بیشتری می‏باشند .
 بنابراین pH در صنعت مواد غذایی و در فساد مواد غذایی دارای اهمیت زیادی است به همین علت مواد غذایی از نظر اسیدیته به سه دسته تقسیم می‏گردند .
 1 ـ غذاهای کنسروی با اسیدیته پایین1 (4/5<pH)
 میکروارگانیزم هایی که در این دسته مواد غذایی رشد می‏نمایند به قرار زیر می‏باشند .
 الف ـ باکتریهای هوازی و غیر هوازی اختیاری اسپوردار , مقاوم به حرارت 2
 این نوع باکتری‏های در کنسرو سبزیجات و مواد غذایی با اسیدیته پائین تولید اسید می‏نمایند . تولید گاز نداشته در نتیجه کنسروهایی که به وسیله این باکتریها فاسد می‏گردند بادکردگی ندارند از جمله این باکتریها باسیلوس استئار و ترموفیلوس 3 ‌‌‌میباشد.
 ب ـ باکتریهای غیرهوازی گرمادوست4
 این باکتریها مقاوم به حرارت , غیر هوازی اجباری , تولیدکننده اسید و گاز می‏باشند در نتیجه باعث بادکردگی قوطی کنسرو می‏گردند . نمونه‏های این گونه کلستریدیوم ترموساکارولیتیکم 5
 ج ـ باکترهای هوازی گرمادوست تولید کننده گاز (H2S)  6
 این باکتریها در کنسروهای مواد غذایی با اسیدیته پایین ایجاد گاز H2S نموده که در تماس با ظروف آهنی ایجاد سولفید می‏نمایند نمونه این گونه کلستریدیوم نیگریفیکانس 7می‏باشد .

 

شامل 18 صفحه فایل word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله آئین کار پاستوریزاسیون غذاهای با اسیدیته بالا و غذاهای اسیدی

دانلود پاورپوینت راههای پیشگیری وکنترل بیماری هاری - 34 اسلاید

اختصاصی از فی توو دانلود پاورپوینت راههای پیشگیری وکنترل بیماری هاری - 34 اسلاید دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت راههای پیشگیری وکنترل بیماری هاری - 34 اسلاید


دانلود پاورپوینت راههای پیشگیری وکنترل بیماری هاری - 34 اسلاید

 

 

 

nمهمترین و اصلی ترین راه سرایت از طریق گازگرفتن توسط حیوانات آلوده (هار) می باشد همچنین گربه هار می تواند با ایجاد خراش در بدن انسان بیماری را انتقال دهد.
n
nاز طریق زخم های پوستی و مخاطی که به ترشحات حاوی ویروس هاری آلوده شوند نیز انتقال صورت می پذیرد

برای دانلود کل پاپورپوینت از لینک زیر استفاده کنید:


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت راههای پیشگیری وکنترل بیماری هاری - 34 اسلاید

دانلود پاورپوینت هاری - 18 اسلاید

اختصاصی از فی توو دانلود پاورپوینت هاری - 18 اسلاید دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت هاری - 18 اسلاید


دانلود پاورپوینت هاری - 18 اسلاید

 

 

 

1 – گاز گرفتن: اصلی ترین راه سرایت بیماری گاز گرفتن به وسیله حیوان هار است.البته از طریق کشیده شدن پنجه آغشته به بزاق حاوی ویروس نیز منتقل میشود.

2 – پوست:ازطریق پوست سالم ،هاری سرایت پذیر نیست،ولی ازراه کوچک ترین خراش یا زخم درپوست این بیماری منتقل میشود.

3 – نسوج مخاطی:ویروس هاری ازطریق مخاط آلوده نیز به انسان و حیوان های دیگر منتقل میشود

برای دانلود کل پاپورپوینت از لینک زیر استفاده کنید:


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت هاری - 18 اسلاید

دانلود مقاله نقش حیاتی استانداردها در محیطهای آموزشهای الکترونیکی

اختصاصی از فی توو دانلود مقاله نقش حیاتی استانداردها در محیطهای آموزشهای الکترونیکی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله نقش حیاتی استانداردها در محیطهای آموزشهای الکترونیکی


دانلود مقاله نقش حیاتی استانداردها در محیطهای آموزشهای الکترونیکی

پیست، هی، شنیده ام که مطالبی را برای آموزش به دیگران آماده کرده ای. آموزش افراد زیادی در سراسر دنیا. من می توانم چیزی را که شما به آن نیازمند هستید در اختیارتان قرار دهم. آموزش الکترونیکی. بر روی اینترنت و شبیه پست الکترونیکی و تجارت الکترونیکی می باشد. در حقیقت WBT بوده و مشابه CBT و بهتر از آن است. امروزه آموزش صرفاً بر روی اینترنت معنا و مفهوم دارد. حال می خواهم یک LMS مهم و خوب را به شما معرفی کنم. برای کمک به شما تعداد زیادی LO و SCO و AU را نیز طرح خواهم کرد. شاید بعدها بتوانید از یک LCMS نیز استفاده کنید، که بهتر و مناسب تر نیز می باشد. حال LMS می تواند LOی شما را به سرعت به راه بیاندازد، LO می تواند وضعیت تمام یادگیرنده های شما را منعکس نماید.

من همه چیز را در اختیار شما قرار خواهم داد. این سیستم می تواند نمرات آنها و مدت زمانی که برای انجام کارهایشان صرف می کنند و نیز تعداد کلیکهایی که بر روی کامپیوترهایشان انجام می دهند، در اختیار شما قرار می دهد. من می توانم رنگ جورابی که آنها می پوشند را به شما اطلاع دهم. تمام قابلیتها ممکن، اتاقهای گفتگو، ویدئو کنفرانس و… را در بر می گیرد.

آها، استانداردها؟ ام… قطعاً تمام استانداردهای جدید- AICC، SCORM، HACP، QTI، IMS، LTSC/ TEEE، ISO، ABC، XYZ و…و تمام مطالبی که موجود است را در بر می گیرد. ما متناسب با هر سازمانی بوده و حتی تایید شده ایم (Certified). ما همواره پیشرو هستیم….

این چه چیزی است؟ آیا برای دوره های افراد دیگر نیز قابل استفاده است؟ البته که قابل استفاده است. استانداردها، به یاد می آورید؟ و بله شما می توانید مطالب خودتان را نیز بنویسید. فقط استانداردها را مورد استفاده قرار دهید و تمام این کارها را به سادگی انجام دهید.

چگونه کار می کنید؟ خوب … آه … من فقط فروشنده هستم و برنامه نویس نمی‌باشم. یک دمو؟ آن را برای شما تهیه خواهم کرد. ولی بدانید که می توانید اعتماد کنید که مفید خواهد بود. تمام آن براساس استاندارد می باشد.

شامل 27 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله نقش حیاتی استانداردها در محیطهای آموزشهای الکترونیکی