فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

15کتاب از بهترین نویسندگان دنیا در زمینه موفقیت فردی

اختصاصی از فی توو 15کتاب از بهترین نویسندگان دنیا در زمینه موفقیت فردی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

15کتاب از بهترین نویسندگان دنیا در زمینه موفقیت فردی


15کتاب از بهترین نویسندگان دنیا در زمینه موفقیت فردی
  1. ازدولت عشق
  2. گفت و گو با خدا
  3. تمرکز
  4. آیین دوست یابی
  5. آیین یک پندار
  6. آنتونی رابینز  و راز موفقیت
  7. اطاعت کورکورانه
  8. چشم دل بگشا
  9. کتاب کوپک رضایت
  10. قانون جذب
  11. قانون شفا
  12. قانون توانگری
  13. نیروی حال
  14. سنگ فرش هر خیابان از طلاست
  15. راز

 

این مجموعه زندگی شمارا متحل میسازد  وخود نتیجه ی آن را خواهید دید


دانلود با لینک مستقیم


15کتاب از بهترین نویسندگان دنیا در زمینه موفقیت فردی

بررسی رفتار سازه های فضایی در عرشه پل ها با تغییرات عمق سازه

اختصاصی از فی توو بررسی رفتار سازه های فضایی در عرشه پل ها با تغییرات عمق سازه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

همواره یکی از دغدغه های مهندسین طراح و مجری پل های با مصالح بتن مسلح، افزایش طول دهانه های پل و کاهش سختی و زمان عملیات ساخت و ساز می باشد. سازه های مشبک فضایی به علت سبکی، سهولت و سرعت اجرا می تواند جایگزین مناسبی برای عرشه پل های بتنی به حساب آیند که علاوه بر قابلیت اجرا به صورت عرشه های با دهانه های طولانی، مقاومت مناسبی نیز در مقابل بارهای وارده اعم از بارهای مرده و متحرک ناشی از عبور و مرور وسایل نقلیه موتوری از خود نشان می دهند. از آنجایی که تغییرات عمق عرشه (فاصله بین لایه فوقانی و تحتانی) می تواند در میزان خیز ناشی از بارهای مرده و متحرک تاثیرگذار باشد، بنابراین انتخاب عمق مناسب، علاوه بر تاثیر در رفتار سازه، در تغییرات خیز ناشی از بارهای مرده و متحرک نیز تاثیر بسزایی خواهد داشت. لذا در این پژوهش با تغییر عمق عرشه، به بررسی رفتار سازه های فضایی در عرشه پل ها می پردازیم.

 

سال انتشار: 1392

تعداد صفحات: 8

فرمت فایل: pdf


دانلود با لینک مستقیم


بررسی رفتار سازه های فضایی در عرشه پل ها با تغییرات عمق سازه

پروژه کارآفرینی طرح تولید پودر انواع میوه

اختصاصی از فی توو پروژه کارآفرینی طرح تولید پودر انواع میوه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پروژه کارآفرینی طرح تولید پودر انواع میوه


پروژه کارآفرینی طرح تولید پودر انواع میوه

حفظ و نگهداری محصولات غذایی با توجه به رشد جمعیت و کمبود مواد غذایی بسیار مورد توجه قرار گرفته است و روز به روز اهمیت جلوگیری از اتلاف مواد غذایی و طولانی نمودن زمان ماند آنها بدلیل رشد صادرات و بدست آوردن بازارهای پایدار بیشتر نمایان میگردد. معمولا در فراوری میوه ها، تولید کنسانتره و آب آن مورد توجه خاص می باشد، ولی غالبا بازار کنسانتره ها و آب میوه ها در داخل و خارج از کشور دچار نوسانات زیادی می شود و بعلت کوتاه بودن نسبی زمان ماند آن، ضایعات زیاد و خسارات بسیار بالایی را بر تولیدکنندگان آن وارد می سازد به این دلیل تولید پودر میوه موجب جلوگیری از هدر رفتن آن میشود . روش خشک کردن و پودر کردن در صنایع غذایی یکی از بهترین و قدیمی ترین روشهای نگهداری مواد غذائی است.در این روش هزینه عمل آوری نسبت به سایر روشها کمتر بوده و پس از عمل آوری ، نگهداری محصولات نیازی به تاسیسات برودتی و سردخانه و غیره ندارد و محصولات در انبار مناسب قابلیت نگهداری را دارند . یکی دیگر از اولویتهای روش خشک و پودر کردن میوه ها نسبت به سایر روشها کاهش شدید وزن و حجم محصولات است که این امر در مسائل ترابری و حمل ونقل و در زمینه حجم اشغالی انبارها خبلی مقرون بصرفه می باشد. افزایش ماندگاری آنها از طریق کاهش فعالیت آبی و کاهش روند رشد میکروبی آنها از دیگر مزایای این محصولات می باشد. تنها مشکلی که همراه با پودر میوه ها می باشد خاصیت جذب آب و خاصیت ترموپلاستیکی آنهاست که باعث ایجاد مسائلی از قبیل چسبندگی ، کلوخه شدن و مشکل بودن جابجایی بدون بسته بندی مناسب می شود. این موارد با افزودن یکسری از افزودنی ها جهت سهولت خشک کردن و بهبود خواص انتقالی و ذخیره سازی پودر مرتفع میشود. محصولات طرح ،تولید انواع پودر میوه میباشد. از جمله پودر میوه پرتقال، لیمو، موز، توت فرنگی و هلو. این محصولات به صورت پودر نرم در کیسه های پلی اتیلنی یک و پنج کیلوئی بسته بندی میشوند. پودر میوه در صنایع غذائی مورد استفاده قرار میگیرد و در تولید کلیه موادی که طعم ، عطر و رنگ میوه مورد نیاز باشد مصرف میشود.علاوه براین به عنوان پودر نوشیدنی نیز با اضافه کردن آب به آن قابل استفاده میباشد.


دانلود با لینک مستقیم


پروژه کارآفرینی طرح تولید پودر انواع میوه

تراکت منو رستوران گرافیکی و لایه باز psd گرافیک ریور

اختصاصی از فی توو تراکت منو رستوران گرافیکی و لایه باز psd گرافیک ریور دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تراکت منو رستوران گرافیکی و لایه باز psd گرافیک ریور


تراکت منو رستوران گرافیکی و لایه باز psd  گرافیک ریور

تراکت منو رستوران 

- برای طراحان، گرافیستان، شرکت ها و کانون های طراحی و تبلیغاتی.

- طراحی حرفه ای با بالاترین استانداردهای روز دنیا.

- 100% لایه باز و قابل ویرایش با فرمت PSD.

- CMYK با رزولوشن 300DPI آماده برای چاپ با کمترین نیاز به تغیرات.

- کیفیت فوق العاده بالای تصاویر خروجی با قابلیت چاپ لارج فرمت.

 


دانلود با لینک مستقیم


تراکت منو رستوران گرافیکی و لایه باز psd گرافیک ریور

مقاله صورتهای‌ مالی‌ تلفیقی‌ و حسابداری‌ سرمایه‌گذاری‌ در واحدهای‌ تجاری‌ فرعی‌

اختصاصی از فی توو مقاله صورتهای‌ مالی‌ تلفیقی‌ و حسابداری‌ سرمایه‌گذاری‌ در واحدهای‌ تجاری‌ فرعی‌ دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله صورتهای‌ مالی‌ تلفیقی‌ و حسابداری‌ سرمایه‌گذاری‌ در واحدهای‌ تجاری‌ فرعی‌


مقاله صورتهای‌ مالی‌ تلفیقی‌ و  حسابداری‌ سرمایه‌گذاری‌ در واحدهای‌ تجاری‌ فرعی‌

فرایند تدوین‌ استانداردهای‌ حسابداری، فرایندی‌ مستمر و پویاست‌ که‌ در واکنش‌ به‌ تغییر شرایط‌ و تحولات‌ محیط‌ داخلی‌ و بین‌المللی‌ و با هدف ارتقای شفافیت گزارشگری مالی، تغییر و تجدیدنظر در استانداردهای‌ موجود یا تدوین‌ استانداردهای‌ جدید را ایجاب‌ می‌کند. در این‌ فرایند یکی‌ از سیاستهای‌ اصلی‌ سازمان‌ حسابرسی‌ استفاده از استانداردهای حسابداری مراجع حرفه‌ای معتبر بویژه استانداردهای‌ بین‌المللی‌ حسابداری‌ در تدوین استانداردهای حسابداری با درنظرگرفتن شرایط داخلی کشور است.

در تجدید نظر این‌ استاندارد، از استاندارد بین‌المللی حسابداری شماره 27 ”صورتهای مالی تلفیقی و جداگانه“ و نتایج تحقیقات انجام شده توسط کارشناسان مدیریت تدوین استانداردها استفاده شده است.

پیش‌ نویس‌ این‌ استاندارد برای‌ نظرخواهی‌ عمومی‌ منتشر گردید و تمام‌ نظرات‌ و پیشنهادات‌ دریافت‌شده‌ در کمیته‌ تدوین‌ استانداردهای‌ حسابداری‌ بررسی‌ و اصلاحات‌ لازم‌ اعمال‌ گردید و نهایتاً استاندارد توسط کمیته فنی تصویب شد.

این‌ استاندارد پس‌ از بررسی‌ و تصویب‌ توسط‌ هیئت‌ عامل‌ سازمان‌ به‌ موجب‌ مصوبه‌ تیرماه 1385 مجمع‌ عمومی‌ سازمان‌ حسابرسی‌ لازم‌الاجرا شده‌ است‌.

این‌ استاندارد با نظارت‌ جناب‌ آقای‌ هوشنگ‌ نادریان‌ مدیرعامل‌ و رئیس‌ هیئت‌ عامل‌ سازمان‌ حسابرسی‌ و توسط‌ کمیته‌ تدوین‌ استانداردهای‌ حسابداری‌ بـا عضویت‌ (به‌ ترتیب‌ لفبـا) آقایان‌ایرج اکبریـه، دکتـر موسی بزرگ‌اصل، کامـران بحرینی، مهـدی شلیلـه، مجتبی علیمیرزایی، دکتر حسین کثیری و دکتر رضا نظری و با پشتیبانی گروه کارشناسی مدیریت تدوین استانداردها (خانمها دکتر ویدا مجتهدزاده و دکتر شهناز مشایخ و آقایان دکتر امید پوحیدری، دکتر علی رحمانی،دکتر احمد مدرس و دکتر ساسان مهرانی) تدوین شده است.

سازمان‌ حسابرسی‌ از تمام‌ کسانی‌ که‌ در فرایند تدوین‌، نظرخواهی‌ و تصویب‌ این‌ استاندارد مشارکت‌ داشته‌اند صمیمانه‌ تشکر و قدردانی‌ می‌نماید و از مشارکت‌ گسترده‌تر جامعه‌ حرفه‌ای‌ برای‌ ارتقای‌ کیفی‌ استانداردهای‌ حسابداری‌ استقبال‌ می‌کند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

این مقاله به صورت  ورد (docx ) می باشد و تعداد صفحات آن 32صفحه  آماده پرینت می باشد

چیزی که این مقالات را متمایز کرده است آماده پرینت بودن مقالات می باشد تا خریدار از خرید خود راضی باشد

مقالات را با ورژن  office2010  به بالا بازکنید


دانلود با لینک مستقیم


مقاله صورتهای‌ مالی‌ تلفیقی‌ و حسابداری‌ سرمایه‌گذاری‌ در واحدهای‌ تجاری‌ فرعی‌